Descarrega el recorregut aquí. (kmz per google earth)

Sabies que el Camí de Cavalls té més de 300 anys d’història? El seu origen es remunta a l’ocupació britànica a la Illa quan els anglesos ho van traçar per defensar-se dels setges constants de pirates i d’altres invasions. Un altre dels elements que hi ha en el camí són torres de defensa, de la mateixa època, i és precisament en la de Fornells on quasi arrenca aquesta modalitat de la Trail Menorca.

La preciosa badia de Fornells, amb la imponent Mola i la muntanya del Toro vigilant des de l’alt, acull la sortida d’una carrera que comença fora del camí però que ràpidament s’incorpora a la zona de Platges de Fornells per enfilar cap al far de Cavalleria, la seva platja, Binimetl·là i l’exigent zona de Ets Alocs, un trencacames que posa a prova els quádriceps de qualsevol.

Cala Pilar, Algaiarens, Cala Morell i el far de Punta Nati seran els últims punts de pas abans d’arribar a Ciutadella i lluitar pels últims metres d’una aventura que acabarà en la impressionant i cuidada zona finisher, a Ciutadella, on reposar les forces.

Qui vol convertir-se en #LLEGENDA?