RESULTATS CDC2024

Viu la llegenda

Menorca sempre ha estat exemple de sostenibilitat. La naturalesa que defineix l’illa és un dels seus atractius més grans, la varietat paisatgística es descobreix en la infinitat de rutes que poblen l’intrincat paisatge d’interior, i el Camí de Cavalls és la referència principal.

Trail Menorca
Camí de Cavalls

Viu al teu ritme, un sender històric que es feia servir per defensar la costa illenca convertit ara en el GR223

Menorca, singular per naturalesa

Participar, Córrer o caminar a la Trail Menorca Camí de Cavalls suposa una oportunitat de descobrir què amaga aquesta meravellosa illa, joia del Mediterrani, més enllà de les seves fantàstiques platges. Al Camí de Cavalls et trobaràs corrent asfalt, camí, pista, roques, bosc, sorra vermella, groga i blanca, més gruixuda, més fina, més compacta o més solta. També, segons la distància, podràs córrer de nit i gaudir d’un cel que amb prou feines compta amb contaminació lumínica i que permet gaudir d’un munt d’estrelles. El camí, i la carrera, t’ofereixen una infinitat de possibilitats paisatgístiques que es complementen amb altres atractius com són la gastronomia, la cultura, l’artesania o el simple fet de capbussar-se en l’afable caràcter menorquí. 
Visita la web de www.menorca.es per veure tota la oferta d’activitats i racons que podràs visitar durant la teva estada a la nostra illa.

8 aventures, 1 llegenda

Patrocinadors

Viu una experiència com mai ho has fet

Trail Menorca CDC 

Menorca ha estat sempre exemple de sostenibilitat. La nostra illa sempre ha apostat per conservar l’essència.

carreres

185 Km

100 Km

85 Km

58 Km

44 Km

27 Km

11 Km

Share this...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter