Viu la llegenda

Menorca sempre ha estat exemple de sostenibilitat. La naturalesa que defineix l’illa és un dels seus atractius més grans, la varietat paisatgística es descobreix en la infinitat de rutes que poblen l’intrincat paisatge d’interior, i el Camí de Cavalls és la referència principal.

Trail Menorca
Camí de Cavalls

Viu al teu ritme, un sender històric que es feia servir per defensar la costa illenca convertit ara en el GR223

Menorca, singular per naturalesa

Viure des de dins la Trail Menorca Camí de Cavalls, suposa una oportunitat de descobrir què amaga aquesta meravellosa illa, una joia del Mediterrani Occidental. Molt més que les seves platges fantàstiques. Menorca és una illa singular, que sorprèn per l’extraordinària riquesa del seu patrimoni arquitectònic, arqueològic i cultural, que bé es mereixel nomenament recent de Patrimoni Mundial de la Unesco. El Camí de Cavalls té, per a tots els habitants de l’illa, un significat que va més enllà del que és purament històric. El CdC us sorprendrà per la seva varietat paisatgística i la seva duresa, platges, barrancs, senders, roques, triatleres. Aquests seran alguns dels obstacles que us esperen per convertir-vos en part de la Llegenda CdC. La Trail Menorca CdC i Menorca és un binomi perfecte per gaudir de l’esport, la gastronomia, la cultura, l’artesania o el simple fet de capbussar-se en el caràcter menorquí afable.
Visiteu la web www.menorca.es per veure tota l’oferta d’activitats i racons que podreu visitar durant la vostra estada a l’illa.

8 aventures, 1 llegenda

Patrocinadors

Viu una experiència com mai ho has fet

Trail Menorca CDC 

Menorca ha estat sempre exemple de sostenibilitat. La nostra illa sempre ha apostat per conservar l’essència.

carreres

185 Km

100 Km

85 Km

58 Km

44 Km

27 Km

11 Km

Informació
Share this...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter