Us animem a explorar la nostra diversitat de paisatges, a submergir-vos en les nostres aigües, a participar dels nostres costums i tradicions, a assaborir la nostra gastronomia. Atreviu-vos a experimentar infinitat de noves sensacions en aquest paratge privilegiat al bell mig del Mediterrani i compartiu la vostra experiència amb tothom!

Gaudeix de la Trail Menorca Camí de Cavalls. NOMÉS amb Sport No Limit Travel podràs comprar el teu paquet d’allotjament+inscripció per aquesta magnífica prova al resort oficial. No t’ho pensis i confia en el travel partner oficial de la prova. Aconseguiràs el millor preu amb serveis exclusius perquè la teva experiència sigui única. Gestionen tot el que necessitis!

https://www.sportnolimitravel.com/ca/esdeveniments-de-running/trail-menorca-cami-de-cavalls/

Restauradors de Menorca juntament amb CAEB et conviden a gaudir de la Mostra de Cuina Menorquina, un esdeveniment gastronòmic que se celebrarà de l’18 de setembre a el 4 d’octubre a Menorca i on podràs conèixer les receptes tradicionals i una cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada .

Amb la Mostra de Cuina Menorquina coneixeràs in situ els restaurants participants, el seu ambient i la seva gastronomia, a més de gaudir de el servei i atenció que ofereixen.

En tots els restaurants trobaràs deliciosa gastronomia menorquina, tradicional o de nova creació, amb un “Menú Mostra” compost de tres plats a un preu de 20 €, o bé un “Menú gastronòmic” amb el millor de la seva cuina a un preu establert per el propi restaurant.

Des Ciutadella a Maó, passant per totes les localitats menorquines, podràs gaudir d’aquesta mostra de cuina local.

Reservi el seu cotxe de lloguer amb Autos Menorca i obtindrà un 10% de descompte en el preu del lloguer. Fagi “click” sobre el banner i els preus dels vehícles li apareixeran amb el descompte aplicat. Promoció vàlida per a participants i familiars inscrits en qualsevol dels esdeveniments d’Elitechip de l’any 2020.