A dos mesos perquè comenci l’anhelada OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls 2021, volem presentar-te els acords que hem aconseguit amb empreses locals perquè complementis la teva experiència a Menorca i en la nostra carrera.

Necessites allotjament? La nostra recomanació, sens dubte, és el Lago Resort Menorca, a Cala’n Bosch, una proposta on recuperar-te per complet després de la carrera, o descansar de la millor forma abans de lligar-te les sabatilles. Un allotjament per als 5 sentits, a pocs metres de la platja i amb una piscina de somni. T’imagines prendre una cervesa ben freda a la piscina repassant el que has aconseguit o definint l’estratègia?

El Llac Resort Menorca ha preparat un seguit de promocions per als participants de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls i aquí te’ls compartim:

  • Pack de llit Balinesa () + SPA: 70 euros per a 2 persones. El llit Balinesa inclou beguda per dos i safata de snaks.
  • Per a aquelles persones que ja hagin reservat habitació, la Balinesa (*) serà gratis per un dia i el preu de l’circuit termal serà de 18 euros per persona. El llit Balinesa inclou beguda per dos i safata de snaks.
  • Circuit SPA per a persones sense reserva d’habitació, 24 euros per persona.

I si encara no tens allotjament per al teu viatge a Menorca, t’animem a descobrir les ofertes d’allotjament especial amb motiu de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls, que han preparat els amics de l’Estany Resort Menorca.

PERSONES21
ESMORZAR80€75€
MITJA PENSIÓ100€85€
* preu per habitació i dia

La contratació es farà a través del mail reservas@lagoresortmenorca.com indicant a l’assumpte el codi OFERTACDC


El que dóna veritable autonomia a un viatge és disposar del teu propi cotxe, i per això hem arribat a un acord amb Autos Menorca perquè ofereixi als participants de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls un DESCOMPTE DEL 10%. Només has de fer clic al banner d’Autos Menorca, i automàticament t’apareixeran els preus amb el descompte inclòs.


¿I per arribar fins a Menorca? Nosaltres, no tenim dubtes. Baleària porta donant suport des de fa ja alguns anys la pràctica de l’esport i, a més d’oferir-te la possibilitat de portar la teva bicicleta gratis, t’ofereix un DESCOMPTE DEL 15% en la compra del teu bitllet utilitzant el codi ELITE15. ATENCIÓ! A l’hora de treure les targetes d’embarcament et demanaran a la taquilla que mostres el comprovant de la inscripció.


Us animem a explorar la nostra diversitat de paisatges, a submergir-vos en les nostres aigües, a participar dels nostres costums i tradicions, a assaborir la nostra gastronomia. Atreviu-vos a experimentar infinitat de noves sensacions en aquest paratge privilegiat al bell mig del Mediterrani i compartiu la vostra experiència amb tothom!

Els dies passen i seguim treballant per oferir-vos la millor OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls que la situació ens deixi, perquè aconseguiu el vostre objectiu de convertir-vos en #LLEGENDA. Qui vol ser #LLEGENDA?