Prest tornarà la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls 2022, volem presentar-te els acords que hem aconseguit amb empreses locals perquè complementis la teva experiència a Menorca i en la nostra carrera.

Necessites allotjament? La nostra recomanació, sens dubte, és el Lago Resort Menorca, a Cala’n Bosch, una proposta on recuperar-te per complet després de la carrera, o descansar de la millor forma abans de lligar-te les sabatilles. Un allotjament per als 5 sentits, a pocs metres de la platja i amb una piscina de somni. T’imagines prendre una cervesa ben freda a la piscina repassant el que has aconseguit o definint l’estratègia?

El Llac Resort Menorca ha preparat un seguit de promocions per als participants de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls i aquí te’ls compartim:

Casas del Lago:

  • 2 persones+ esmorzar + 2 circuits per estància spa 119€/vespre
  • 1 persona + esmorzar + circuit spa per estancia 107€/vespre


Més de 3 vespres:

  • 2 persones + esmorzar + 1 circuit de spa 110€ vespre
  • 1 persona + esmorzar + 1 circuit de spa 99€ vespre


I en suites 189€ vespre i dui 171€ amb esmorzar i circuit spa

*estancia minima 3 dies

Realitza la teva reserva i viu una estància de luxe a Menorca.

Reserva aquí amb el codi CDCMAYO22

El que dóna veritable autonomia a un viatge és disposar del teu propi cotxe, i per això hem arribat a un acord amb Autos Menorca perquè ofereixi als participants de la OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls un DESCOMPTE DEL 10%. Només has de fer clic al banner d’Autos Menorca, i automàticament t’apareixeran els preus amb el descompte inclòs.

¿I per arribar fins a Menorca? Nosaltres, no tenim dubtes. Baleària porta donant suport des de fa ja alguns anys la pràctica de l’esport i, a més d’oferir-te la possibilitat de portar la teva bicicleta gratis, t’ofereix un DESCOMPTE DEL 15% en la compra del teu bitllet utilitzant el codi ELITE15. ATENCIÓ! A l’hora de treure les targetes d’embarcament et demanaran a la taquilla que mostres el comprovant de la inscripció.

Us animem a explorar la nostra diversitat de paisatges, a submergir-vos en les nostres aigües, a participar dels nostres costums i tradicions, a assaborir la nostra gastronomia. Atreviu-vos a experimentar infinitat de noves sensacions en aquest paratge privilegiat al bell mig del Mediterrani i compartiu la vostra experiència amb tothom!

Els dies passen i seguim treballant per oferir-vos la millor OTSO Trail Menorca Camí de Cavalls que la situació ens deixi, perquè aconseguiu el vostre objectiu de convertir-vos en #LLEGENDA. Qui vol ser #LLEGENDA?

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter