PROPOSTA D’ALLOTJAMENT

Necessites allotjament? La nostra recomanació, sens dubte, és el Lago Resort Menorca, a Cala’n Bosch, una proposta de luxe, només per adults o families, on recuperar-te per complet després de la carrera, o descansar de la millor forma abans de lligar-te les sabatilles. Un allotjament per als 5 sentits, a pocs metres de la platja i amb una piscina de somni. T’imagines prendre una cervesa ben freda a la piscina repassant el que has aconseguit o definint l’estratègia?

www.lagoresortmenorca.com

Al RvHotels See Club Menorca, de Calen Blanes, trobaràs un allotjament de primer nivell a preus econòmics, situat a la zona nord de la urbanització, amb vistes a la mar.

Aquesta oferta està especialment preparada per a grups, clubs i parelles que cerquen proximitat, bon tracte i unes instalacions espectaculars. Des de l’organització s’ha establert com hotel de referència, i els clients podran gaudir d’un ambient de trail a més d’afegir uns serveis especifics per als corredors com un punt de partida per els autobusos destinats a transportar els atletes al punt de sortida

Els clients de l’hotel podran gaudir de meravelloses vistes del seu Eolo Chill Out, un espai idilic per a unes postes de sol únics a Menorca.

mira la seva ubicació aquí

TRANSPORT I MOBILITAT

Gaudeixes del turisme esportiu, estàs de sort!!!

Viatja a qualsevol de les nostres illes a participar en les nostres proves i beneficia’t dels nostres codis de descompte.

Ruta Alcúdia-Ciutadella / Ciutadella-Alcúdia, 25% de descompte amb el codi ELITEMENORCA25

Resta de rutes pel mediterrani, 20% de descompte amb el codi ELITE20

Imprescindible presentar la inscripció de la prova per a obtenir la targeta d’embarcament.

www.balearia.com

Link aquí

VIU MENORCA!!

Us animem a explorar la nostra diversitat de paisatges, a submergir-vos en les nostres aigües, a participar dels nostres costums i tradicions, a assaborir la nostra gastronomia. Atreviu-vos a experimentar infinitat de noves sensacions en aquest paratge privilegiat al bell mig del Mediterrani i compartiu la vostra experiència amb tothom!

Qui vol ser #LLEGENDA?

www.menorca.es

Share this...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter