Vols participar a la Trail Menorca CdC però tens respecte a la distància? Vols passar-t’ho be amb els teus amics fent el que més t’agrada? la Trail Menorca Camí de Cavalls 185 km t’ofereix un nou format de cursa, fer-la per equips!!!!!

En aquesta edició La Trail Menorca CdC t’ofereix la possibilitat de participar fent equip de relleus amb els teus companys i amics.

Components

Cada equip estarà format per 2, 3 o 4 components, que hauran de fer el recorregut de la Trail Menorca Camí de Cavalls 185 km (TMCdC) un darrera l’altra, rellevant-se. Trams Els trams de relleus, seran cada punt de control de xips que hi ha al recorregut i ubicats als punts d’avituallament, així cada tram tindrà la distancia que hi ha entre punts de avituallament que tenen cronometratge (binimel·la i Son Saura, no seran punts on poder realitzar el canvi de corredor). La cursa constarà de 13 trams, que hauran de realitzar els integrants de l’equip de forma seguida o alterna. En cap cas podran anar 2 components del mateix equip corrent el mateix tram de recorregut.

  • Son Morell 16 km
  • El Pilar 15 km . . . . . . .


Fins a 13

Estratègia

Els equips podran escollir de manera individual quina serà la seva estratègia de carrera, havent de realitzar de forma obligada al manco 3 trams cada un dels integrants de l’equip. Aquests trams el corredor podrà triar de forma lliure fer-los tot seguit, o de forma alterna amb la resta de components de l’equip. No existirà cap llista prèvia amb l’ordre de trams, serà totalment lliure, únicament s’ha de seguir el protocol marcat al canvi de corredor per enregistrar les dades al sistema.

Per exemple: un equip de 4 atletes, cada un dels atletes haurà de fer 3 trams, de forma seguida o alterna, i un membre de l’equip haurà de fer un quart relleu, per fer entre tots els 13 trams. En canvi un equip de 3 components, un cop els 3 membres del equip hagin fet els tres trams obligatoris, la resta son lliures del membre que estigui mes en forma, fent el membre un 3 trams, membre dos 3 trams, membre tres 7 trams.

Els equips de relleus un cop han arribat al refresc d’Es Castell (km 100) que acaben amb la cara nord de la prova, tindran una pausa obligatòria fins a les 6:30 hores d’inici, coincidint amb la sortida del TMCS Trail Menorca Costa Sud – 85 km.

Sortida

La sortida dels equips es realitzarà a les 14:30h i tindran un temps màxim de 34h.

Control de xip

Tots els integrants de l’equip hauran de participar amb el seu xip corresponent (si no el té propi se li assignarà un de reutilitzable). A més, se li assignarà un segon chip per a l’equip. Així el corredor que realitza el relleu durant el tram haurà de córrer amb dos xips, un a cada peu, el seu propi i el de l’equip.

Com realitzar el relleu?

El corredor que finalitza el tram passarà per damunt de les estores de control de xip amb els dos xips. Posteriorment, entregarà el xip assignat a l’EQUIP al següent rellevista. Aquest haurà de passar una altra vegada pel control de xip per activar l’inici de tram del següent rellevista.

Si és el mateix rellevista que continua amb el següent tram, només haurà de passar una vegada pel control de temps.

Cada inici/final de tram coincidirà amb un punt habilitat de cronometratge i coincidirà amb un punt d’avituallament.

Share this...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter