Us animem a explorar la nostra diversitat de paisatges, a submergir-vos en les nostres aigües, a participar dels nostres costums i tradicions, a assaborir la nostra gastronomia. Atreviu-vos a experimentar infinitat de noves sensacions en aquest paratge privilegiat al bell mig del Mediterrani i compartiu la vostra experiència amb tothom!

Gaudeix de la Trail Menorca Camí de Cavalls. NOMÉS amb Sport No Limit Travel podràs comprar el teu paquet d’allotjament+inscripció per aquesta magnífica prova al resort oficial. No t’ho pensis i confia en el travel partner oficial de la prova. Aconseguiràs el millor preu amb serveis exclusius perquè la teva experiència sigui única. Gestionen tot el que necessitis!

https://www.sportnolimitravel.com/ca/esdeveniments-de-running/trail-menorca-cami-de-cavalls/

*Descompte exclusiu per a esportistes que participin en els esdeveniments esportius organitzats per Elitechip. Trasmediterránea podrà exigir en el moment de l’embarcament identificació d’aquesta condició a través de documentació que provi aquesta condició. Descomptes directes aplicats sobre les compres realitzades per a qualsevol línia de Trasmediterránea de la façana Balears. Vàlid per a trajectes propis de Trasmediterránea, no combinacions intermodals, Bus + Ferry, ni combinacions amb Trasmapi a Formentera. Canviable a www.trasmediterranea.es, al 902454645 o a les finestretes de Trasmediterránea. Admet ancillaries. Exigeix ​​import mínim de 100 €. Accepta bonificacions (el descompte obtingut s’aplicarà sobre la tarifa oficial abans de bonificacions). Subjecte a disponibilitat i a les condicions de l’contracte de transport.

Reservi el seu cotxe de lloguer amb Autos Menorca i obtindrà un 10% de descompte en el preu del lloguer. Fagi “click” sobre el banner i els preus dels vehícles li apareixeran amb el descompte aplicat. Promoció vàlida per a participants i familiars inscrits en qualsevol dels esdeveniments d’Elitechip de l’any 2020.